Uppdrag & case

Under de kommande åren kommer jag fokusera min tid på ett antal saker som jag tycker om, är bra på och ser ett behov av i samhället. Vill du veta mer om något, kontakta mig.

Föreläsa om hopp

Under alla mina resor i världen har jag medvetet letat efter idéer på hur vi löser dagens utmaningar och träffat människorna som gör det möjligt. Genom detta har jag tagit fram två stycken föreläsningar som passar alla som vill få en annan bild av världen än den du annars hör i till exempel media. En värld där miljoner människor varje dag kämpar för att förbättra livet för andra på många olika områden. Och lyckas!

Rethink The Future är en intensiv föreläsning fylld av inspirerande, roliga och galna verksamheter som gör världen bättre idag. Den kan anpassas utifrån gruppens intressen och ger en känsla av att vi fortfarande kan nå de hållbarhetsmål vi har satt upp.

Transit Mode tar publiken på en resa runt i vår nya värld. En resa bland de förändringar som sker på nästan alla områden. Att vi är mitt uppe i en revolution är tydlig, men vad betyder den? Och hur kan vi alla bli en del av förändringen? Transit Mode passar dig som vill öka din förståelse av samtiden och framtiden.

Producera digitala medier

Jag började min karriär inom media och producerar gärna när jag får chansen. Jag har erfarenheter och teknik för att kunna göra göra olika former av medieproduktioner.

- Film
- Foto
- Podcast
- Skrivande
- Webbutveckling

Jag har kompetens och tillgång till att hyra passande teknik billigt för att klara de flesta uppdragen. På Öresund Live finns exempel på filmproduktioner jag gjort på uppdrag av många olika arrangörer.

Engagemangsrådgivning

Bland det mest givande jag vet är att hjälpa människor att förverkliga sina idéer och bidra till samhällets utveckling. Jag har hjälpt 100-tals unga med att gå från idé till handling och fortsätter gärna med det. Jag kan vara med som idécoach under arrangemang eller hjälpa till att etablera ett lokalt resurscenter för engagemang.